Ontspan
Je bent genoeg
Je hebt genoeg
Je doet genoeg

Ontspan
Diep van binnen weet je alles wat je weten ‘moet’.
Diep van binnen kun je alles wat je kunnen ‘moet’.
Diep van binnen heb je liefde voor alles wat je liefhebben ‘moet’.

Ontspan
Laat alles op dit moment voor wat het is.
Sluit je ogen en doe even helemaal niets.
Wees simpelweg stil met jezelf.

Ontspan
Sta in contact met jouw lichaam en alles wat daarin speelt.
Laat je meevoeren door deze innerlijke reis.
In rust en overgave.
En ONT- moet jezelf in de stilte.

Plan direct een gratis intakegesprek

Zoek je ontspanning of verlichting van emotionele en fysieke klachten?
En ben je benieuwd of een Reiki behandeling iets voor je zou kunnen betekenen?

Reiki is een Japanse geneeswijze die de levensenergie, die in elk mens aanwezig is, stimuleert.
Ik werk met handopleggingen om deze levensenergie weer te laten stromen. Voorafgaand aan de behandeling vindt een kort gesprek plaats en kijk ik welke punten eventueel extra aandacht nodig hebben. Tijdens de behandeling neem ik deze extra aandachtspunten mee, maar laat ik me vooral leiden door mijn intuïtie.

Een Reiki behandeling bied je rust en ontspanning. Ook wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam gestimuleerd en lossen fysieke, geestelijke, emotionele en/of energetische blokkades op. Hierdoor kunnen energie, gedachten en emoties vrij gaan stromen wat zorgt voor meer balans. Het helpt je meer inzicht in jezelf te krijgen en helderheid in de oorzaak van je klachten.

Iedereen ervaart een Reiki behandeling op een andere manier, maar het bijzondere van Reiki is dat het altijd doet wat op dat moment het beste is voor jou.

Ik heb een persoonlijke benadering waarin verbinding en een veilige omgeving centraal staat. Ik werk vanuit een holistisch oogpunt, wat voor mij betekent dat ik naar jou als geheel kijk en neem hierin jouw lichaam, energie, gedachten en emoties mee. Alles staat met elkaar in verbinding. Ik geloof dat deze holistische benadering het beste kan helpen om in balans te komen en te blijven.

tarief

Éen op één Reiki behandeling
Een sessie van 1,5 uur kost € 80,00

Afstandsbehandeling
Een sessie van 20 á 30 minuten kost € 25,00

Je kunt een behandeling tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren of verzetten naar een andere datum, daarna zal ik kosten in rekening brengen.

“Had met Reiki geen eerdere ervaringen en wist ook eigenlijk niet wat ik ervan moest verwachten. De behandelingen brachten enerzijds een aangename rust en ontspanning teweeg en anderzijds meer gewaarwording van de persoon die ik ben en mag zijn.

Tijdens één van de sessies zag ik innerlijk een grote bos sleutels. Voor mij een symbool van bevrijding en mogelijkheden tot meer toegankelijkheid in nog gesloten gebieden in mijzelf. Ook de voor- en nagesprekken hebben hieraan een belangrijke bijdrage geleverd. Deze hebben geholpen om zowel fysieke blokkades in beeld te brengen en emotionele gebeurtenissen uit mijn leven te willen bekijken, toe te laten en een plek te geven. Dit met gevolg ook andere mensen meer te kunnen laten zijn zoals ze zijn.

Ik heb de sessies als heel aangenaam ervaren. Ik voelde me veilig en omringd met warmte. Dit laatste heeft zeker met Carina als behandelaar te maken en de persoon die zij is.”

Ankie

Al jaren liep ik bij een fysio voor mijn nek- en schouderklachten. Niets leek te helpen, tot ik werd behandeld door Carina. Mijn klachten verminderde al na de eerste behandeling en na de 3e heb ik er geen last meer van. Voor mijn bekkeninstabiliteit heeft het ook wonderen gedaan! Erg tevreden dus!

Jennifer

“Er was veel onrust bij mij en mijn zoontje. Hij wilde niet meer alleen slapen, ik had een erg lage energie, was erg emotioneel en kon het moeilijk aan. Door de Reiki behandelingen had ik weer energie om het anders aan te pakken en vond mijn zoontje weer de rust en veiligheid om in zijn eigen bedje te slapen.

Emotioneel heeft het mij geholpen om vrede en zekerheid te vinden in een lastige situatie. Ik kon de energie ook heel duidelijk voelen tijdens de behandelingen.

Het heeft ons erg geholpen, echt heel erg fijn!”

Sam