Wonderkind

Het universum gaf niets cadeau,
maar wel telkens hetgeen dat zij nodig had om haar weg terug te vinden.
Met haar onverwoestbare doorzettingsvermogen, haar liefde, wijsheid en warmte
overwon ze elke angst, uitdaging, tegenslag en zélfs een allesvernietigende ziekte.
Het leven heeft haar getekend, gevormd en getransformeerd!

Uit de assen is ze herrezen als een Feniks
en slaat zij haar vleugels uit om de wereld tegemoet te treden.
Gedreven door het vuur in haar, gedreven door haar moeders wens dat ze zou stralen,
gedreven door haar grootste kracht; de liefde in haar hart!
Eindelijk kan deze prachtige vrouw schijnen en haar licht laten vallen op de wereld.
Haar boodschap is Create Miracles with Love,
maar het grootste wonder is al gecreëerd, dat is zijzelf!

– Anton de Wijs-

over mij

Mijn naam is Carina Maria Lucia en ik ben de oprichtster van Create Miracles with Love. Met Create Miracles with Love richt ik me op creativiteit, persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.

Ik ben geboren in het prachtige Colombia. Kort na mijn geboorte ben ik ter adoptie afgestaan en naar Nederland gekomen.

Warm, invoelend, krachtig, creatief en sociaal zijn eigenschappen die mij kernachtig omschrijven. Ik ben een ambitieuze vrouw met grote dromen en streef deze dan ook na. Graag volg ik mijn hart en maak vaak keuzes die daarmee resoneren of bijdragen aan mijn gezondheid en levensgeluk.

Ik houd van puurheid en leef dit zelf na door te laten zien wie ik ben zonder allerlei maskers, toeters en bellen. Als ik me veilig voel, uit ik mijn gevoelens en emoties in alle open- en kwetsbaarheid. Er borrelt veel enthousiasme en energie in mij, wat een blij kind in mij los kan maken.

Minder mooie eigenschappen zijn dat ik keihard voor mezelf kan zijn en te veel hooi op mijn vork kan nemen. Ook klunzig zijn is mij niet vreemd.

Van jongs af aan zijn creativiteit en dansen mijn grote passie. Als ik dit doe, ben ik helemaal in mijn element en vallen tijd en ruimte weg.

Ik geniet ervan om mezelf te verbinden met de natuur door wandelingen te maken en eens per jaar te ‘wonen’ tussen het groen. Dit vind ik heerlijk! Ook bewonder ik de kracht en schoonheid die de natuur in zich draagt. Ik leer om met de flow van de natuur mee te leven. Reflecteren en loslaten, maar ook verstillen en vertragen in de herfst en winter. In de lente en zomer ideeën laten ontstaan en plannen neerzetten.

Voor mij blijft bewustwording, healing- en lichaamswerk magisch. Het fascineert mij en het heeft ontzettend geholpen in mijn proces van ziekte naar gezondheid.
Zweverig? Nee, helemaal niet, het zet je juist met beide voeten op de grond.

Vanaf mijn puberteit probeerde ik alle ballen hoog te houden en kwam ik steeds verder van mezelf af te staan. Het voelen wat ik nodig had en wat er zich in mij afspeelde, kon en durfde ik niet. Ik had totaal geen contact meer met mijn lichaam, waardoor ik jarenlang met allerlei fysieke klachten heb geworsteld.
Op een gegeven moment raakte ik letterlijk en figuurlijk verlamd.

 

Mijn nummer 1 is zelfliefde !

Na een pittige periode en zelfs een bijna doodervaring kwam ik erachter dat ik onmogelijk op deze manier door kon blijven gaan. Ik moest op een confronterende manier leren dat ik niet gezond zou worden als ik niet goed voor mezelf zou zorgen (op elk niveau).

Mooie lessen zijn dit voor mij geweest (en nog steeds). Deze weg heb ik nodig gehad om opnieuw contact met mijn lichaam te maken en naar haar te leren luisteren.

Maar vooral (door)voelen geeft enorm veel ruimte, verlichting en een gevoel van vrijheid.

ik ont-moet je graag

Achtergrond informatie

 

Medische en Psychosociale Basiskennis

Reiki I en II
Volgens de traditionele Japanse Usui Reiki Ryoho

Reiki Practicioner
Verdieping en bekwaamheid in het waarnemen van een verband tussen klachten en hun oorzaak. Tevens cliënten kunnen begeleiden bij het loslaten van opgesloten en/of emotionele stress die behoort bij klachten. En verdieping in lichaamswerk en verschillende energetische technieken.

Energetische massage
Oosterse Elementenleer
Verdieping in de vijf elementen van de Chinese geneeskunde
Bachelor Leerkracht Basisonderwijs
Sociaal Pedagogisch Werk

Op dit moment ben ik bezig met de opleiding Medische en Psychosociale Basiskennis om mezelf te verdiepen in de reguliere westerse geneeskunde. Het lijkt mij geweldig als de reguliere westerse geneeskunde en de oosterse geneeskunde de handen ineen steken en hun krachten gaan bundelen. Daarom vind ik het belangrijk dat ik mezelf verdiep in beide sectoren om eventueel samenwerking te vergroten.