sessie
Voor mij ben je mooi met een lach.
Voor mij ben je mooi met een traan.
Maar ik vind je het allermooist met alles wat er is.

Durf je muren te laten zakken en je masker af te zetten.
Durf te tonen wie je werkelijk bent en wat je voelt.
Ik zal je in liefde en rust verwelkomen.

Laat mij zien wat je vreugde brengt.
Laat mij zien wat je pijn doet.
Ik zal je horen en zien.

Ik zal je begeleiden tijdens het innerlijk reizen.
Ik zal je de weg wijzen naar de verloren delen in jezelf.
Maar ook de weg naar de bron van wijsheid, kracht en onvoorwaardelijke liefde.

Ik reik je mijn hand toe zonder het van je over te willen nemen
en wandel met liefde een stukje met je mee.

Plan direct een gratis intakegesprek

Wil je verdieping in jouw bewustwordingsproces?
Of heb je behoefte aan ondersteuning bij het verwerken van emoties of een trauma?

Een healing sessie geeft meer inzicht, helderheid en ruimte in jezelf en de punten waar je tegen aan loopt. Het bied je bewustwording in klachten en hun oorzaak en hoe hiermee om te gaan. Maar ook ondersteuning bij het verwerken van emoties of een trauma. Een veilige en rustige omgeving staat bij mij in elke sessie centraal.

Ik vind een persoonlijke benadering erg belangrijk en kijk daarom graag samen met jou waar jij ondersteuning bij kunt gebruiken en wat ik daarin voor je zou kunnen betekenen. Elke healing sessie stem ik af op jou en je hulpvraag. Elk bewustwordingproces verloopt anders en ieder mens verwerkt emoties op zijn/haar eigen manier, daarom bestaat er voor mij geen vast stappenplan. Geen één healing sessie zal hetzelfde zijn.

Ik werk vanuit een holistisch oogpunt. Dit betekent voor mij dat ik de mens als een geheel zie van een lichaam, gedachten, emoties en energie. Voor mij kan het één niet zonder het ander; alles staat met elkaar in verbinding. Bij een healing sessie maak ik gebruik van lichaamswerk en verschillende energetische technieken. Reiki zal de basis vormen van een sessie, maar ik pas ook energetische massage, trauma release en Chakra- balancing toe. Deze verschillende holistische technieken zullen het zelfhelend vermogen van het lichaam en de energiestroom activeren.

tarief
Éen op één sessie
Een sessie van 1,5 uur kost € 85,00

Je kunt een behandeling tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren of verzetten naar een andere datum, daarna zal ik kosten in rekening brengen.

Laat een review achter!

Privacy opties

4 + 8 =

Anderen over...

“Had met Reiki geen eerdere ervaringen en wist ook eigenlijk niet wat ik ervan moest verwachten. De behandelingen brachten enerzijds een aangename rust en ontspanning teweeg en anderzijds meer gewaarwording van de persoon die ik ben en mag zijn.

Tijdens één van de sessies zag ik innerlijk een grote bos sleutels. Voor mij een symbool van bevrijding en mogelijkheden tot meer toegankelijkheid in nog gesloten gebieden in mijzelf. Ook de voor- en nagesprekken hebben hieraan een belangrijke bijdrage geleverd. Deze hebben geholpen om zowel fysieke blokkades in beeld te brengen en emotionele gebeurtenissen uit mijn leven te willen bekijken, toe te laten en een plek te geven. Dit met gevolg ook andere mensen meer te kunnen laten zijn zoals ze zijn.

Ik heb de sessies als heel aangenaam ervaren. Ik voelde me veilig en omringd met warmte. Dit laatste heeft zeker met Carina als behandelaar te maken en de persoon die zij is.”

Ankie

Anderen over...

“Al jaren liep ik bij een fysio voor mijn nek- en schouderklachten. Niets leek te helpen, tot ik werd behandeld door Carina. Mijn klachten verminderde al na de eerste behandeling en na de 3e heb ik er geen last meer van. Voor mijn bekkeninstabiliteit heeft het ook wonderen gedaan! Erg tevreden dus!”

Jennifer

Anderen over...

“Er was veel onrust bij mij en mijn zoontje. Hij wilde niet meer alleen slapen, ik had een erg lage energie, was erg emotioneel en kon het moeilijk aan. Door de Reiki behandelingen had ik weer energie om het anders aan te pakken en vond mijn zoontje weer de rust en veiligheid om in zijn eigen bedje te slapen.

Emotioneel heeft het mij geholpen om vrede en zekerheid te vinden in een lastige situatie. Ik kon de energie ook heel duidelijk voelen tijdens de behandelingen.

Het heeft ons erg geholpen, echt heel erg fijn!”

Sam