massage

Verbinding tussen jou en mij.
Je helemaal gedragen voelen.
Vanuit zachtheid, vertrouwen en respect.

Verbinding door gewoon te ZIJN.
Met aandacht voor jou en je lichaam.
Vanuit overgave en kwetsbaarheid.

Verbinding met je lichaam.
Verbinding met je geest.
Verbinding met je hart.

Blokkades opheffen en je lichaam balanceren.
Het laten stromen van jouw levensenergie.
Vitaal, ontspannen en opgeladen.

Plan direct een gratis intakegesprek

Ben je toe aan rust en ontspanning? Of zoek je verlichting voor emotionele of fysieke klachten? Lees dan hier wat energetische massage voor jou kan betekenen.

Een energetische massage is een op jou afgestemde intuïtieve lichaamsmassage. Ik zal de massage richten op de lichaamsdelen waar jij het op dat moment het meest nodig hebt.

Tijdens de massage maak ik gebruik van verschillende technieken, maar ik laat me vooral leiden door mijn intuïtie. Ik hanteer een holistische werkwijze, wat voor mij betekent dat ik naar jou als geheel kijk. Ik zal dus jouw lichaam, energie, gedachten en emoties hierin meenemen.

Een energetische massage brengt je in een diepe ontspanning. Met specifieke en lichte aanrakingen wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam gestimuleerd. En met de stevigere aanrakingen wordt de bloedsomloop geactiveerd en helpt het gifstoffen af te voeren. Het energiesysteem wordt positief beïnvloedt en hierdoor gaat alles in je lichaam beter stromen; je energie, emoties, gedachten en bloedsomloop. Deze massage heeft een helende en voedende werking en stimuleert een bewustwordingsproces. Fysieke of emotionele klachten worden minder of verdwijnen zelfs.

Naast dat energetische massage het zelfhelend vermogen van het lichaam stimuleert en diepe ontspanning brengt, kun je ook (weer) leren contact te maken met je lichaam. Steeds meer mensen weten niet meer hoe ze op een prettige manier met hun lichaam om moeten gaan, omdat het hoofd elk moment van de dag aan staat. Met als gevolg dat mensen het voelen van hun eigen lichaam zijn verleerd. Deze massage helpt je om signalen van je lichaam beter op te merken, te begrijpen en er naar te luisteren. Dit is nodig om jezelf vitaal en gezond te voelen.

tarief

Éen op één sessie
Een sessie van 1,5 uur kost € 75,00

Je kunt een behandeling tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren of verzetten naar een andere datum, daarna zal ik kosten in rekening brengen.