encaustic art workshop

Wenskaarten

Maak je eigen unieke wenskaarten met bijenwas

Lijkt het je leuk om originele wenskaarten te versturen?
Een unieke wenskaart gemaakt door jou.
En kijk jij uit naar een moment voor jezelf? Een middag of avond voor jou en jouw creativiteit, waar je alleen hoeft te genieten en te ontspannen.

Deze workshop staat in teken van wenskaarten. Ik leer je om de schilderingen van bijenwas om te toveren tot jouw unieke wenskaart. De basis van de wenskaarten wordt bijenwas, maar ik laat je een aantal mogelijkheden zien om dit uit te breiden met andere materialen. Je gaat namelijk leren werken met stempels, servetten en stiften. Laat jezelf verrassen door de vele mogelijkheden!

Het thema voor jouw wenskaart bepaal je helemaal zelf. Misschien vind je het leuk om een geboortekaartje te maken of wil je iemand bedanken, dit mag je zelf kiezen.

Ook herhaal ik kort de basistechnieken en hoe het materiaal te gebruiken en waar op te letten.

Ik vind voldoende persoonlijke aandacht belangrijk en werk daarom met een klein groepje van maximaal 5 personen.

prijs

€ 35,00  inclusief materiaal en drinken

workshop

data volgt

Locatie en tijdstip volgen

Ik heb de workshop gevolgd en heb hier erg van genoten. Een aantal jaren geleden heb ik voor het eerst kennisgemaakt met de materialen, maar vond het erg leuk om nu ook verschillende technieken te mogen uitproberen. De avond wordt op een heel prettige manier ingevuld en begeleid door Carina. Zij laat je eerst zien hoe je het materiaal en de techniek combineert, zodat je daarna zelf aan de slag kunt. Mooi is ook dat zij haar eigen werken kan laten zien, als voorbeeld voor een bepaalde techniek, die zij daarbij heeft gebruikt. Carina heeft een prima balans gevonden tussen duidelijke uitleg over het gebruik van de materialen en techniek en je toch alle ruimte te geven om je eigen creatie te maken en te experimenteren met het materiaal.

Ook bijzonder vond ik het meditatiemoment halverwege de avond, om daarna vanuit je rust een creatie op papier te zetten.Heerlijk werken was dat! En als ik om me heen keek, zag ik bij de andere deelnemers hetzelfde, als wat ik ervaarde. Het is zeker niet mijn laatste workshop die ik heb gevolgd met dit materiaal. Ik vond het een bijzonder mooie avond. Dank aan Carina, de andere deelnemers en natuurlijk Betsie voor haar gastvrijheid.

Ria

Ik ging erin met de gedachte ‘ik kan niet tekenen of schilderen’, maar was nieuwsgierig of ik dit zou kunnen leren. Eigenlijk zonder achterliggende gedachte. Al bij de eerste oefeningen met de bijenwas stonden er mooie dingen op papier. We waren gezellig bezig en bewonderde elkaars kunstwerken, waarbij iedereen wel iets bijzonders zag. Ondertussen werden we persoonlijk geholpen met tips en tricks.

Na gezellig iets te hebben gedronken, gingen we voor het grotere werk. Wat er toen op papier kwam was recht uit ons hart, het zette me daarna wel aan om over mezelf na te denken.

Het was gezellig, leerzaam maar ook emotioneel ieder zal dit anders ervaren, maar gezellig is het in ieder geval.
Bedankt Carina voor de fijne les en motivatie.

Jannie

Ik sta je graag te woord, dus voel je vrij om contact met me op te nemen.
Jezelf aanmelden voor een workshop kan via het contactformulier op de contact pagina.

Of heb je gewoon een vraag?  Ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen. Ook ben ik te bereiken via de telefoon of e- mail.