encaustic art workshop

Schilderen en schrijven

Ontdek wat jouw creativiteit jou te vertellen heeft

Vind jij schilderen en schrijven beide erg leuk om te doen? Lijkt het je dan leuk om schilderen met schrijven te combineren? Ervaar wat deze creatieve vormen jou te vertellen hebben.

In deze workshop ga je intuïtief aan de slag. Even uit het hoofd, naar het hart toe. Met een begeleide visualisatie begeleid ik je naar jouw hart om alle gedachten te kunnen loslaten. Een moment voor jou, in stilte, om alleen te hoeven voelen. Ik zorg voor een veilige en rustige omgeving waar alle gevoelens er mogen zijn.

Natuurlijk leer ik je ook de basistechnieken en vertel ik je alles over hoe het materiaal te gebruiken en waar op te letten.
Je gaat een intuïtieve schildering maken door het ijzer op gevoel over het papier te laten bewegen. Als je voelt dat je klaar bent, ga je de schildering bekijken. Niet alleen oppervlakkig, maar je gaat ook wat dieper kijken. Wat zie je? Wat roept deze schildering bij je op? Ik help je uiteraard met vragen stellen.

Als je de schildering helemaal bij jezelf hebt binnen laten komen, ga je jouw bevindingen opschrijven in een gedicht of verhaal. En ontdek hiermee wat jouw creativiteit jou wil vertellen.

prijs

€ 29,50  inclusief materiaal en drinken

workshop

donderdag 7 mei

Bij Betsie
Voorstraat 6, Willemstad

19.00 – 22.00 uur

Ik ging erin met de gedachte ‘ik kan niet tekenen of schilderen’, maar was nieuwsgierig of ik dit zou kunnen leren. Eigenlijk zonder achterliggende gedachte. Al bij de eerste oefeningen met de bijenwas stonden er mooie dingen op papier. We waren gezellig bezig en bewonderde elkaars kunstwerken, waarbij iedereen wel iets bijzonders zag. Ondertussen werden we persoonlijk geholpen met tips en tricks.

Na gezellig iets te hebben gedronken, gingen we voor het grotere werk. Wat er toen op papier kwam was recht uit ons hart, het zette me daarna wel aan om over mezelf na te denken.

Het was gezellig, leerzaam maar ook emotioneel ieder zal dit anders ervaren, maar gezellig is het in ieder geval.
Bedankt Carina voor de fijne les en motivatie.

Jannie

De workshop vond ik heel fijn. Carina begeleidde de workshop op een rustige, respectvolle wijze.

We hebben geoefend met diverse technieken op kleine blaadjes. Na een geleide meditatie maakten we een wat groter schilderij, waarbij we gebruik hebben gemaakt van de technieken maar waarbij we vooral schilderden vanuit ons hart en op gevoel. Het resultaat mocht er ook zijn: er ontstaan wondertjes bij intuïtief schilderen!!
Het smaakt naar meer…

Carin

Ik sta je graag te woord, dus voel je vrij om contact met me op te nemen.
Jezelf aanmelden voor een workshop kan via het contactformulier op de contact pagina.

Of heb je gewoon een vraag?  Ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen. Ook ben ik te bereiken via de telefoon of e- mail.