encaustic art workshop

Intuïtief

De mooiste creaties ontstaan als jij je hart volgt

Zoek jij een moment voor jezelf en wil jij tijd maken voor jouw creativiteit?
Zet jezelf tijdens deze workshop in het middelpunt en ontdek jouw creatieve kracht. Even niets hoeven presteren, alleen ervaren en genieten. Ga voorbij de vele gedachten in het hoofd en werk vanuit het hart. 

Of schilder je al, maar doe je er te weinig mee? Kun je wel wat nieuwe inspiratie gebruiken? Dan is intuïtief schilderen met bijenwas misschien iets voor jou!

Meld je direct aan

In deze workshop leer je een aantal basistechnieken en ga je actief aan de slag met het schildersstrijkijzer. Ik vertel je alles over hoe het materiaal te gebruiken en waar op te letten. Ook doen we een oefening om even een moment voor jezelf te creëren om uit je denken te stappen en terug bij je gevoel te komen. Hierdoor prikkel jij jouw creatieve kracht en maak je de mooiste creaties door je hart te laten spreken tijdens het schilderen.

Ik vind voldoende persoonlijke aandacht belangrijk en werk daarom met een klein groepje van maximaal 5 personen.

prijs

€ 35,00  inclusief materiaal en drinken

De workshop was ontzettend leuk om te doen. We gingen aan verschillende technieken werken, waarin we erg goed begeleid werden door Carina. Daar het een klein groepje was kon zij iedereen voldoende aandacht geven.
Na een kleine pauze gaf Carina een zeer boeiende ontspanningsoefening met hele prettige muziek. Deze opbouw van de workshop vond ik  zeer prettig.

Wanneer er een vervolgworkshop wordt aangeboden, zal ik me daar zeker weer voor opgeven. Ik kan iedereen aanraden om deze workshop te volgen. Het  werkt zeer ontspannend en rustgevend.
Mijn complimenten voor Carina.

Een zeer tevreden deelneemster

Wat een fijne avond heb ik beleefd en tegelijkertijd een mooi resultaat. Een schilderijtje, zelf gemaakt zonder bezorgd te zijn of het wel iets wordt. Het ontstaat namelijk vanzelf.

De voorbereiding was goed gedaan, alles stond voor ons klaar en je hoefde niets te zoeken.

De uitleg van het gebruik van de was op het ijzer en het schoonhouden prima.
De opbouw van je les was goed, stapsgewijs verschillende technieken aangeboden en ons de gelegenheid gegeven om deze uit te proberen. Goede timing. Voor mijzelf heb ik graag tussentijds nog wat extra aanwijzingen, bijvoorbeeld houding van het ijzer bij een bepaalde techniek.

Anoniem

Ik sta je graag te woord, dus voel je vrij om contact met me op te nemen.