Encaustic Art workshop

Creatief

Laat jezelf verrassen door de vele mogelijkheden van schilderen met bijenwas.

Zin in een moment voor jezelf en om creatief bezig te zijn? Even niets hoeven presteren, alleen maar ervaren en genieten.
En lijkt het jou leuk om jouw creatieve kant te ontdekken? Er zit namelijk meer creativiteit in je dan je  misschien zelf zult denken.

In deze workshop leer je een aantal basistechnieken en ga je actief aan de slag met verschillende materialen. Ik vertel je alles over hoe het materiaal te gebruiken en waar op te letten. Maar ik laat je ook ontdekken wat de mogelijkheden zijn van schilderen met bijenwas.

Ik laat je namelijk kennismaken met het werken met tissues, de schraper en de Stylus Pro. De schraper en de Stylus Pro zijn speciale gereedschappen gericht op het werken met bijenwas om gedetailleerder te kunnen werken.

Tijdens deze workshop komen landschapjes, fantasy en mandala’s aan bod.

Ik vind voldoende persoonlijke aandacht belangrijk en werk daarom met een klein groepje van maximaal 5 personen.

prijs

€ 35,00  inclusief materiaal en drinken

workshop

donderdag 30 april

Bij Betsie
Voorstraat 6, Willemstad

19.00 – 22.00 uur

Ik heb de workshop “Creatief schilderen met bijenwas” gevolgd bij Carina Maria Lucía en het was heel gezellig en leerzaam. We waren met een klein groepje, zodat iedereen veel aandacht kreeg.

Ondanks dat ik al bekend was met het bijenwas schilderen, heb ik hele nieuwe technieken geleerd en vond ik de workshop heel leuk om te doen, mede door de goede en duidelijke uitleg van Carina Maria Lucía en de gemoedelijke sfeer en de lekkere cakejes bij de thee, gemaakt door Betsie van “ Bij Betsie”  in Willemstad.

Ik ging erin met de gedachte ‘ik kan niet tekenen of schilderen’, maar was nieuwsgierig of ik dit zou kunnen leren. Eigenlijk zonder achterliggende gedachte. Al bij de eerste oefeningen met de bijenwas stonden er mooie dingen op papier. We waren gezellig bezig en bewonderde elkaars kunstwerken, waarbij iedereen wel iets bijzonders zag. Ondertussen werden we persoonlijk geholpen met tips en tricks.

Na gezellig iets te hebben gedronken, gingen we voor het grotere werk. Wat er toen op papier kwam was recht uit ons hart, het zette me daarna wel aan om over mezelf na te denken.

Het was gezellig, leerzaam maar ook emotioneel ieder zal dit anders ervaren, maar gezellig is het in ieder geval.
Bedankt Carina voor de fijne les en motivatie.

Jannie

Ik sta je graag te woord, dus voel je vrij om contact met me op te nemen.
Jezelf aanmelden voor een workshop kan via het contactformulier op de contact pagina.

Of heb je gewoon een vraag?  Ik zal zo snel mogelijk contact met je opnemen. Ook ben ik te bereiken via de telefoon of e- mail.