als een kind zo vrij
Beweeg
Ervaar
Laat stromen
Creëer van binnen naar buiten
Geniet!

Zoek jij een leuke hobby voor thuis? En wil jij jouw creatieve kracht ontdekken? Maak dan kennis met schilderen met bijenwas en ontdek de vele creatieve mogelijkheden die schilderen met bijenwas te bieden heeft.

Van workshops op vaste locaties tot aan huiskamerworkshops bij mensen thuis. Ook verzorg ik workshops op maat, voor kids(vanaf 9 jaar) en 1 op 1 workshops. Tijdens deze workshops leer jij om deze creatieve hobby voor thuis eigen te maken. Laten we samen kijken wat de mogelijkheden zijn!

“Ja, maar… als ik nu niet kan schilderen?” Ik hoor het je al denken. Voor deze workshops hoef je geen ervaring te hebben, geen kunstenaar te zijn en (volgens jezelf) niet creatief te zijn. Dat is het fijne van deze schilderkunst, het gaat om het gevoel en de energie die je erin stopt. Niets forceren, maar het laten ontstaan. Je zult tijdens de workshops ervaren dat elke schildering iets moois in zich draagt.

Je kunt natuurlijk ook meteen zelf aan de slag gaan met deze hobby voor thuis. Neem dan een kijkje in mijn Encaustic Art Shop!

Encaustic Art - Intuïtief

Zoek jij een moment voor jezelf en wil jij tijd maken voor jouw creativiteit? Zet jezelf tijdens deze workshop in het middelpunt en ontdek jouw creatieve kracht. Even niets hoeven presteren, alleen ervaren en genieten. Ga voorbij de vele gedachten in het hoofd en werk vanuit het hart.

Encaustic Art - Wenskaarten

Lijkt het je leuk om originele wenskaarten te versturen?
Een unieke wenskaart gemaakt door jou.
En kijk jij uit naar een moment voor jezelf? Een middag of avond voor jou en jouw creativiteit, waar je alleen hoeft te genieten en te ontspannen.

Encaustic Art - Schilderen en schrijven

Ontdek wat jouw creativiteit jou te vertellen heeft.

Vind jij schilderen en schrijven beide erg leuk om te doen? Lijkt het je dan leuk om schilderen met schrijven te combineren? Ervaar wat deze creatieve vormen jou te vertellen hebben. 

Encaustic Art - Creatief

Zin in een moment voor jezelf en om creatief bezig te zijn? Even niets hoeven presteren, alleen maar ervaren en genieten.
En lijkt het jou leuk om jouw creatieve kant te ontdekken? Er zit namelijk meer creativiteit in je dan je  misschien zelf zult denken.

Laat een review achter!

Privacy opties

2 + 5 =

Anderen over...

“Ik heb de workshop “Creatief schilderen met bijenwas” gevolgd bij Carina Maria Lucía en het was heel gezellig en leerzaam. We waren met een klein groepje, zodat iedereen veel aandacht kreeg.

Ondanks dat ik al bekend was met het bijenwas schilderen, heb ik hele nieuwe technieken geleerd en vond ik de workshop heel leuk om te doen, mede door de goede en duidelijke uitleg van Carina Maria Lucía en de gemoedelijke sfeer en de lekkere cakejes bij de thee, gemaakt door Betsie van “ Bij Betsie”  in Willemstad.”

Anoniem

Anderen over...

“Ik ging erin met de gedachte ‘ik kan niet tekenen of schilderen’, maar was nieuwsgierig of ik dit zou kunnen leren. Eigenlijk zonder achterliggende gedachte. Al bij de eerste oefeningen met de bijenwas stonden er mooie dingen op papier. We waren gezellig bezig en bewonderde elkaars kunstwerken, waarbij iedereen wel iets bijzonders zag. Ondertussen werden we persoonlijk geholpen met tips en tricks.

Na gezellig iets te hebben gedronken, gingen we voor het grotere werk. Wat er toen op papier kwam was recht uit ons hart, het zette me daarna wel aan om over mezelf na te denken.

Het was gezellig, leerzaam maar ook emotioneel ieder zal dit anders ervaren, maar gezellig is het in ieder geval.
Bedankt Carina voor de fijne les en motivatie.”

Jannie

Encaustic Art producten