create miracles with love

In deze online shop vind je diverse bijenwas producten van het merk Encaustic Art. Daarnaast bied ik hier tal van andere items aan die het schilderen met bijenwas gemakkelijker en leuker maken. Ontdek welke creatieve mogelijkheden deze producten je te bieden hebben. Bovendien kun je hier ook mijn handgemaakte wenskaarten, bloemenkaartjes en schilderijen vinden, maar bovenal leuk om jezelf of een ander kado te geven.

Schilderen met bijenwas is leuk voor jong en oud en deze online shop is gericht op, zowel beginners als de gevorderden.

Ik houd mezelf goed op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van schilderen met bijenwas, waardoor ik van tijd tot tijd het assortiment uitbreid met nieuwe items.

Kortom, leuk dat je een kijkje neemt in mijn online shop. Enjoy!

wenskaarten

gereedschap

papier

wasblokjes

stempels

bescherming

Leuk voor jezelf of als kadootje

Gratis verzending vanaf € 135,-

2 – 4 werkdagen levertijd

Zoek je iets wat niet in het assortiment voorkomt of heb je een vraag over een product in de online shop? Neem dan gerust contact met mij op en stel je vraag per e-mail via onderstaande button. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie van mij. Ik help je graag verder!

In deze galerij laat ik met plezier mijn schilderijen zien.
Van wat ‘oudere’ werken tot aan de nieuwste schilderijen. Afwisselende kleurstellingen, maar ook verschillende technieken. Euforie en speelsheid tot aan gevoelens van onrust en frustratie.